Arrangementen

Arrangementen: all-inclusive

Varen, eten, borrelhapjes, de schipper, bemanning, drankjes en eigen muziekkeuze ineen. Goedkoper, duidelijker helderder en meer overzichtelijk kun je het niet krijgen. Je weet precies waar je aan toe bent.

Maar wat is een arrangement eigelijk?

Met het varen op de Salonboot Avanti gaat het eigelijk om een aantal prijscomponenten. Deze prijzen kun je voor een gedeelte vinden op onze tarieven pagina

  1. De op- en afstap locatie
  2. De vaartijd
  3. De drankjes
  4. De gewenste hapjes of diner keuzes.

Alles kan op maat gemaakt geworden maar we hebben ook een aantal standaardarrangementen. een varend arrangement(afzien van de op- en afstap locatie) is dan  ook een all-inclusive prijs per persoon. Makkelijk en eenvoudig.

Word vriend van de Avanti op Facebook en zo blijft u snel op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen of kijk op het blog voor de laatste nieuwtjes.

Onze arrangementen:

Onze borrel arrangementen

Borrelboot 

Varend Cafe

Gin Tonic Cruise 

Onze BBQ arrangementen

BBQ Boot 

Maak je eigen hamburger 

Luxe BBQ

Vlees en vis in overleg.

Onze Buffet arrangementen

Pasta Buffet

Indonesisch buffet 

Pizza Boot

Dinner Cruise, Varend Restaurant

Varend dineren door de Amsterdamse grachten . Wat is er nou leuker? Een exclusief restaurant aan boord van de Salonboot Avanti. Van a la carte diner of buffet tot echt varend restaurant met eigen chef aan boord. Een diner rondvaart kan al vanaf 10 personen  tot gezelschappen van 40 personen. Natuurlijk op de boot.

Ook een dinner cruise, een candlelight vaart kan ook. Het keuzemenu voor de winter 2017 -2018 is alweer bekend.

Specials en events

Ja, de specials onder de arrangementen!!! De salonboot Avanti is ook bij vele evenementen in de grachten van Amsterdam aanwezig. Zoals bij voorbeeld Koningsdag, het Prinsengrachtconcert, de Gaypride., het Grachtenfestival en natuurlijk het Amsterdam Light Festival .  Dat zijn allemaal  zeer bijzondere evenementen waar wij altijd aanwezig zijn en op zeer prominente plekken liggen. Met natuurlijk diverse mogelijkheden qua arrangementen. Onder andere mogelijk gecombineerd met de bovengenoemde.

Deze evenementen zijn zeer geliefd en gewild. Neem dan ook ruim van te voren contact met ons op zodat u nog keuze heeft qua mogelijkheden.