Wat voor catering wilt u?

Gezellig met familie, vrienden of collega’s uit eten. Dat kan op het varend restaurant, de salonboot Avanti of een van onze andere Salonboten. Van luxe dineren, zakelijk lunchen, met collega’s borrelen of genieten van een heerlijk kop koffie met gebak (van Holtkamp). Bij ons aan boord kan bijna alles. De catering kan bijna alles aan. Bekijk hieronder wat wij als catering opties bieden en vraag bij ons naar de mogelijkheden voor varen en eten.

Bel ons anders even op 06-22197287 voor verdere info.

De mogelijkheden

Varen en eten is natuurlijk zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben alle mogelijkheden aan boord. Of het nu gaat om borrelhappen of een 3 gangenmenu aan boord.

Bij een aantal vaarten, recepties of gelegenheden is een buffet logistiek een beter idee. Dat hangt ook meestal samen met het aantal mensen en de gegeven ruimte op de boot. Maar u kunt er ook voor kiezen om met een slecht gezelschap  heerlijk te dineren aan boord. Of wat denkt u van een Running dinner aan boord waarbij elk gerecht uit een ander restaurant gehaald word. Terwijl u dineert zit kunt u de historische grachtenpanden aanschouwen. Wat een verrassing.

De kosten

De bovengenoemde kosten betreffende kosten van de de catering. Daarbij komen nog de kosten van de boot, de drankjes en eventuele bijkomende kosten. We hebben ook arrangementen met een vaste prijs per persoon.

En mocht u ondersteuning willen hebben in u keuze dan neem gerust contact met ons op. We doen dit al jaren en kunnen u dan ook van tips voorzien.