Varend Restaurant

Een leuk dagje uit en geniet van een gezellige en exlusieve privé rondvaart met een 3 gangen diner. En dat in een klassieke salonboot met een steeds wisselend uitzicht. Wij varen het hele jaar door als varend restaurant op de grachten. Met een heerlijk achtergrondmuziekje naar keuze.

Gedurende de vaart halen wij 3 gerechten a la carte op. Wij hebben wisselende menukaart per seizoen. Met zorg samengesteld!

Amsterdam Dinner Cruise van 10-20 personen

De dinner cruise begint op u aangegeven tijdstip. Wij hebben een grote tafel en iedereen heeft volop rondom prachtig uitzicht. Privacy gegarandeerd want u heeft de boot geheel voor u alleen. Het diner word bereid in een uitstekende restaurant en elke gang word vers aan boord gebracht. Na het diner is er eventueel tijd voor thee en koffie en misschien als extra een digestief. De cruise duurt ongeveer 2,5 uur. Een heel gezellige avond, onvergetelijk en betaalbaarder dan u wellicht denkt.

Prijs en voorwaarden Dinner Cruise bij ons varend Restaurant

  • 3 gangen menu a la carte menu, 4 of 5 gangen is ook mogelijk

  • Exclusief de drankjes. Worden aan het eind afgerekend

  • Duur 2,5 uur

  • Alleen voor privé groepen. Privé is privé!

  • Vanaf 10 personen tot en met 20personen.

  • Ideaal voor intieme dinertjes, bedrijfsuitje, vergadering, reünies of familie bijeenkomsten of mediation.

Prijs per persoon 99,- exclusief btw en exclusief toeristenbelasting (0,65 pp)

Het enige echt varende restaurant a la carte

En hoe werkt het nu? U komt aan boord en word verwelkomt met een heerlijk glaasje drank naar keuze. Daarna kunt u kiezen op de menukaart uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Zo kun je je je eigen favoriete maaltijd samenstellen. Wij bellen het restaurant en u keuzes worden doorgegeven tijdens het varen halen wij deze gerechten “vers van de pers” op!

Dieetwensen.

Heeft u bijzondere wensen  vwb het diner dan kunt u het ons laten weten. Kosher, vegetarisch, glutenvrij, halal, en voedselallergien. We kunnen het bijna allemaal verzorgen.

varend restaurant rondvaart boot huren diner salonboot amsterdam bedrijfsuitje uitje dinner cruise