Trouwen in Amsterdam op een Salonboot

Dan bent u bij bij de Salonboot Avanti aan het goed adres. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven of juist een kleine intieme ceremonie, een mooie grachtentocht op u huwelijksdag of een romantische cruise, u kunt altijd bij ons terecht. Van 4 to 40 personen. Afhankelijk of het een borreltocht word of een lunchvaart. Een bruiloft draait om sfeer, romantiek en ambiance wij kunnen dat (ver)trouwen bij bij u waar maken.

Trouwen of huwelijk op een boot of de boot als trouwvervoer bij Salonboot Avanti

Uw huwelijk of bruiloft op een officiële trouwlocatie

De Salonboot Avanti is door het stadsdeel centrum van de gemeente Amsterdam aangewezen als officiële trouwlocatie.

U kunt bij ons aan boord trouwen maar daar gaan eerst wat aan vooraf want het is een samenwerking met de Afdeling Burgerzaken van de gemeente Amsterdam. . Wij kunnen jullie helpen en begeleiden met de aanvraag.

Wij kennen de mooiste locaties in Amsterdam voor een gedenkwaardige dag. Neem contact met ons op voor overleg en ideeën.

Het ja-woord aan boord

Deze wedding clip is gemaakt door Royals Rushes – de specialist in wedding clips om uw huwelijk vast te leggen. Kijk op hun website voor wat zij allemaal doen. www.royalrushes.nl

Trouwen doe je op de huwelijksboot

Faciliteiten

De Salonboot Avanti is natuurlijk voorzien van een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluiting voor diverse media. En natuurlijk zijn er ook microfoons beschikbaar voor de nodige speeches en gelukwensen.

Drank en catering aan  boord

Wij hebben vele mogelijkheden aan boord qua catering. Bijvoorbeeld borrelhappen, diverse buffetten tot een diner aan boord. Alles kan op maat gemaakt worden naar uw wensen. Ook voor gasten met dieetwensen waar een passend alternatief mogelijk is.

Kom gerust eens langs om kennis te maken, de boot te bekijken en een kop koffie te drinken.

Leef het leven

Rederij Prinsengracht

Specialist in trouwen op de Amsterdamse Grachten