Amsterdam Light Festival Rondvaart tickets & kaartjes

Amsterdam Light Festival

Vaartijden Amsterdam Light Festival Rondvaart

Van 28 nov 2019 – 20 jan 2020 met de volgende opstap tijden:

– 17:00 uur

– 18:45 uur

– 20:30 uur

– 21:45 uur

Check de beschikbaarheid via de “book now”  button!

Locatie Steiger Rondvaart Amsterdam Light Festival

Opstappen Hoek Reguliersgracht -Amstelveld

Opstap bij het restaurant Nel, bij Amstelveld

De  Rondvaart tijdens de 8e editie van het Amsterdam Light Festival:

Voor de 8ste maal zijn de Lights On in Winter Amsterdam. Van 28 november 2019 tot 19 januari 2020 is de stad Amsterdam verlicht door de kunstenaars van het Amsterdam Light Festival.

Een kunstroute van 75 -90 minuten. In een leuke setting: een luxe, overdekte en verwarmde salonboot. Sfeervol met een groep door de grachten stromen en de lichten volgen.

Stap aan boord van de  salonboot, neem een glas warme wijn en nestel je in de warme dekens en kussens.  De schipper/gids zullen uitleg geven bij ieder kunstobject. Plus heerlijke sfeervolle muziek. 

Steiger Amsterdam Light Festival rondvaart 2019-2020Onze salonboot vertrekt vanaf de Reguliersgracht in het Centrum van Amsterdam. De Reguliersgracht is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (de metro op d eVijzelgracht), op de fiets of met de auto. Voor het geval u te vroeg aanwezig bent of nog wilt schuilen kunt u wachten bij Brasserie Nel , Amstelveld 12 te Amsterdam .

 

 

Voorwaarden

  • De vaart betreft alleen de geboekte vaart
  • Ben je te laat dan kun je niet mee op de volgende vaart en vervalt je recht op een vaart.
  • Annulering bij slecht weer vind alleen plaats bij waarschuwingen door Waternet dan wel het Amsterdam Light Festival. In dat geval word u op de hoogte gebracht en in eerst instantie word er voor gezorgd dat u reservering word omgezet naar een ander moment. Er kan geen rekening worden gehouden met slecht weer elders in Nederland.
  • Mocht er door overmacht een boot uitvallen dan proberen we u boeking om te zetten naar een andere boot. Pas na twee uur vertraging komt er een annulering dan wel een refund.