Losse tickets Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

Vaartijden Amsterdam Light Festival met de Salonboot Avanti

Van 29 nov 2018 – 20 jan 2019 met de volgende opstap tijden:

– 17:00 uur

– 18:30 uur

– 20:15 uur

– 21:30 uur

 Opstap bij het restaurant TisFris, St-Antoniebreestraat 142

De  boat tour tijdens de 7e  editie van het Amsterdam Light Festival:

Voor de zevende maal zijn de Lights On in Winter Amsterdam. Van 28 november 2018 tot 20 januari 2019 is de stad Amsterdam verlicht door de kunstenaars van het Amsterdam Light Festival.

Een kunstroute van 75 -90 minuten. In een leuke setting: een luxe, overdekte en verwarmde salonboot voor tot 36 personen. Sfeervol met een groep door de grachten stromen en de lichten volgen.

Stap aan boord van de  salonboot, neem een glas warme wijn en nestel je in de warme dekens en kussens. De route gaat via het Westerdok, Oosterdok , de Herengracht terug naar de opstapplaats.  Onderweg zijn er een twintigtal lichtsculpturen te bewonderen en varen wij als extra terug via de fraai verlichte Singel in plaats van het Centraal Station . De schipper/gids zullen uitleg geven bij ieder kunstobject. Plus heerlijke sfeervolle muziek. 

Op en afstapsteiger Amsterdam Light Festival

Onze salonboot vertrekt vanaf de Zwanenbrugwal in het Centrum van Amsterdam. De Zwanenburgwal is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op de fiets of met de auto.Voor het geval u te vroeg aanwezig bent of nog wilt schuilen kunt u wachten bij restaurant TisFris, St-Antoniebreestraat 142.

Voorwaarden

  • De vaart betreft alleen de geboekte vaart
  • Ben je te laat dan kun je niet mee op de volgende vaart en vervalt je recht op een vaart.
  • Annulering bij slecht weer vind alleen plaats bij waarschuwingen door Waternet dan wel het Amsterdam Light Festival. In dat geval word u op de hoogte gebracht en in eerst instantie word er voor gezorgd dat u reservering word omgezet naar een ander moment. Er kan geen rekening worden gehouden met slecht weer elders in Nederland.
  • Mocht er door overmacht een boot uitvallen dan proberen we u boeking om te zetten naar een andere boot. Pas na twee uur vertraging komt er een annulering dan wel een refund.