Losse tickets Amsterdam Light Festival

Tickets Amsterdam Light Festival Salonboot Avanti

Salonboot Avanti verkoopt dit jaar voor het eerst ook losse tickets voor het Amsterdam Light Festival. Vaart de Avanti normaliter alleen groepen rond, in deze periode vinden wij het ook leuk om onze vrienden en kennisen  mee te laten varen. Ben je in je eentje of met maar een paar mensen dan ben je op deze pagina op het goede adres. In samenwerking met een aantal andere rederijen kun je op de verwarmde salonboot Avanti, of vergelijkbare boot, alle luchtkunstwerken aanschouwen die langs de waterroute liggen.

Het onderscheid met de gewone rederijen, zoals rederijen bij het CS, is dat er bij ons geen wachtrijen zijn, wij veel meer info geven over het festival, en “last bust not least”, sfeer bij ons bovenaan staat.

Prijs bedraagt 19,50 per persoon. Tickets zijn te boeken aan de onderkant van deze pagina. Kom op tijd  voor de boottocht en neem je ticket(s) mee. Wees op tijd. Het gekochte ticket is alleen voor desbetreffende vaart.
Je wordt opgevangen door iemand van de organisatie  die te herkennen is aan een lichtketting en een felgekleurde winterjas. De vaarroute duurt  ongeveer 75 minuten. de boten zijn verwarmd en er is altijd een WC aan boord. Tijdens de tour kunt u genieten van een warme gluhwein. Overige dranken zijn tegen betaling ook verkrijgbaar.

Op- en afstapplaats

Dit jaar verstrekken we vanaf de Oosterdokskade te Amsterdam. Op loopafstand van het CS. Aan de kant van de Mediamarkt en het bekende Sea Palace, het chinees restaurant. Het Amsterdam Light Festival vind dit jaar plaats van 1 december 2017 tm 22 januari 2018.

Het thema van dit jaar is “Existential”. 

Met Existential wil het festival de bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken wat mensen nu verenigt en welke rol licht hier in speelt.

 

Afvaar tijden

Rondvaart Amsterdam Light Festival 1: Afvaartijd om 17:00

Rondvaart Amsterdam Light Festival 2: Afvaartijd om 18:30

Rondvaart Amsterdam Light Festival 3: Afvaartijd om 20:15

Rondvaart Amsterdam Light Festival 4: Afvaartijd om 21:45

Voorwaarden

  • De vaart betreft alleen de geboekte vaart
  • Ben je te laat dan kun je niet mee op de volgende vaart en vervalt je recht op een vaart.
  • Annulering bij slecht weer vind alleen plaats bij waarschuwingen door Waternet dan wel het Amsterdam Light Festival. In dat geval word u op de hoogte gebracht en in eerst instantie word er voor gezorgd dat u reservering word omgezet naar een ander moment. Er kan geen rekening worden gehouden met slecht weer elders in Nederland.
  • Mocht er door overmacht een boot uitvallen dan proberen we u boeking om te zetten naar een andere boot. Pas na twee uur vertraging komt er een annulering dan wel een refund.