Opera op de gracht, een serenade voor je dierbare(n)

Een serenade op de Salonboot Avanti. Verras je familie, je gasten, vrienden of vriendin! Voor bij je huwelijk, huwelijksaanzoek, of een verjaardag.   Napolitaanse liederen en meer op een Salonboot met een echte Italiaanse naam. Geen betere plek om Italiaanse aria’s aan te horen met zo’n fantastische achtergrond als de grachtengordel. Dit past helemaal bij deze opera boot.

Granada

Tenor on board

O sole mio

"Mama" Opera tijdens Uitmarkt

Klassiek en tenor prive.

Nessun Dorma op het water

Aria op het water

Maak uw rondvaart nog specialer met een serenade. Een echte aria. Operazangers zingen de meest prachtige Napolitaanse aria’s in Bel Cantostijl bij ons aan boord van de Salonboot Avanti. Beide zingen bij de Nederlandse Opera maar komen graag u een persoonlijke serenade brengen aan boord. Zo kunt u uw vriendin of vriend verrassen met een bijzonder , zet uw collega’s in het zonnetje met deze persoonlijk verrassing of bezorg iemand een onvergetelijke verjaardag. Mooier en meer bijzonder kunnen we het niet maken. Neem contact met ons op en vertel ons wie deze bijzondere Italiaanse serenade verdient.

Rondvaart met zang

Combineer uw rondvaart met gezellige live muziek (niet versterkt). Wij organiseren regelmatig opera vaartochten door de Amsterdamse grachten. Sluit uw ogen, en onder het genot van een verfrissend drankje of lekker hapje en de stemmen van deze tenoren brengen u naar het prachtige Italië , met zijn wijngaarden, olijfbomen, de warme zon en azuurblauwe zee. De sfeer van Pavarotti, Napoli en alles wat u aan Italië doet denken. Warme serenades op uw verzoek. Of dompel u onder in Italiaanse sferen tijdens een arrangement van ons. De pastavaart op het water. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf muzikanten in te huren voor u rondvaart met live muziek. Het geluid mag alleen niet versterkt worden.