Sail-in Amsterdam parade 12 augustus 2020

Vaar mee met de traditionele opening van Sail Amsterdam 2020. De start van van een fantastisch maritiem evenement met veel nautisch erfgoed. Kilometers aan zeilschepen, windjammers, varend erfgoed, VOC schepen uit binnen- en buitenland. Met matrozen in de hoogste ra’s die al zingend een salut brengen aan Amsterdam. Vertrek heel vroeg in de ochtend varend lover het Noorzeekanaal naar Amsterdam.

Programma Sail in

Woensdag 12 Augustus 2020 Intocht Sail van IJmuiden naar Amsterdam  

09:00 uur: Uw gezelschap word ontvangen op de Salonboot Avanti te Amsterdam

09:30 uur: Wanneer uw gezelschap compleet is vertrekken we. Aan boord serveren wij koffie en thee met een geheel verzorgd luxe ontbijt. De hele vaartocht word u goed verzorgd door onze hostessen en voorzien van onbeperkt drankjes en hapjes.

11:00 uur: Ongeveer rond 11:00 begint de Sail-in. Vanuit de sluizen van IJmuiden varende Tall Ships richting Amsterdam , begeleid door een Armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in de fantastische “Sail-in Parade”. Een ongelofelijke belevenis.

12:30 uur: Er word een uitgebreid lunchbuffet geserveerd met warme en koude gerechten.

15:30 uur: Eind van het programma. U bent weer terug in Amsterdam. Dit arrangement is geheel inclusief catering en drankenarrangement.

Arrangementsprijs per persoon 265,- gebaseerd op een maximale bezetting. Prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door Stichting Sail. Ook op maat te maken.