Privé rondvaart in Amsterdam

Privé rondvaart  in en om Amsterdam. Daarin zijn wij gespecialiseerd. Eigenlijk doen wij niets anders. Wij varen niet zo als de rondvaartboten bij het Centraal Station vaste routes met een standaard gids / uitleg. Nee! Bij ons krijgt een privé rondvaart afgestemd op uw wensen. Naar uw eigen routekeuze! En naar u op- of afstaplocaties naar keuze.  Een vaart met uw eigen vrienden, familie, personeel of collega’s. En dat ook nog eens op een hele mooie klassieke boot. Er kunnen dus geen andere mensen opstappen tijdens de vaart want u bent zelf de gastheer/gastvrouw die bepaald wie er aan boord komt.

Mocht u denken dat dat niet voor iedereen is weggelegd dan kijkt u eens naar onze prijzen of anders naar onze arrangementen. Want het is zeker betaalbaar want waar kun u bijvoorbeeld varen, eten en drinken (open bar)voor prijzen vanaf 40,- per persoon. Of het nu gaat om een privé rondvaart voor 15 of 40 personen.

Varend restaurant. Een Amsterdam Dinner cruise georganiseerd door Rederij Prinsengracht op een mooie Salonboot

Privé boot huren in Amsterdam

Een privé boot om door een ringetje te halen. Klassiek! Vol historie en met echte kroonluchters! Deze boot kan zelfs helemaal open op dicht gevaren worden. De enige salonboot in Amsterdam met een cabriodak. Bij mooi weer kan het dak en de ramen eraf en mocht het gaan regenen dan gooien we het dak er zo weer op. Deze salonboot heeft dus eigelijk een soort regengarantie. Met een prive rondvaart bied u de mogelijkheid om zelf de route te bepalen. Onze schipper brengt u op plekken waar een reguliere rondvaartboot niet zal komen. Onze schipper is tegelijkertijd ook een vraagbaken met heel veel informatie en kennis van geschiedenis van de stad Amsterdam. Met deze rondvaart heeft u d regie in handen.

Privé rondvaart met catering op maat, of als arrangement

 

We hebben veel catermogelijkheden. Eigelijk kan bijna alles. Van eenvoudige borrelhapjes, fruits de mer, oesters, pasta, bbq tot standaard arrangementen of 3 gangen diners.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

catering arrangement prive rondvaart boot huren amsterdam