Over ons

Het is onze missie om onze gasten een unieke ervaring te geven. Ons statement is dan ook dat het bij ons het niet gaat om het verhuren van een salonboot maar naar het streven van een sfeer, een beleving op maat, waarbij onze  persoonlijk aandacht hoog in het vaandel staat. Ons motto is dan ook: “Cruise with a smile”. Dit is een proces tussen ons en elke klant. Het is de eerste vraag die wij aan onze klanten willen stellen. Wanneer stap je met een glimlach van boord? Wij richtten ons op groepen van particulieren en bedrijven in het luxe segment waarbij wij uitermate veel aandacht besteden aan voorbereiding, communicatie, uitvoering en evaluatie.

Cruise with a smile” en dat is nu juist wat wij graag terug willen zien als onze gasten van een salonboot afstappen.

Vincent Horbach

Algemeen directeur / eigenaar

Rederij Prinsengracht Directeur

Rederij Prinsengracht

Rederij Prinsengracht is een kleine, gezellige rederij in het hartje van Amsterdam en gevestigd aan de Prinsengracht. Persoonlijk aandacht en kwaliteit spelen bij ons een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het varen van boottochten met salonboten in Amsterdam en omgeving.

Rederij Prinsengracht is voortgekomen uit de Stichting Behoud Salonboot Avanti. Ooit opgericht door Vincent Horbach met de bedoeling van het instant houden van de Salonboot Avanti. Een Salonboot gebouwd in 1909 door de werf  van der Giessen in Krimpen aan de IJssel. De salonboot heeft een mooie geschiedenis. Sinds 2000 vaart de Salonboot Avanti met passagiers door de grachten van Amsterdam. Tot 2013. Vanwege het historische karakter en het nieuwe gewijzigde rondvaartbeleid werd door de gemeente Amsterdam een rondvaartvergunning toegekend aan de Salonboot Avanti.  Voer Vincent Horbach voorheen nog als hobby door de grachten van Amsterdam. Heden ten dage vaart hij als uw reder en kapitein door de grachten van Amsterdam. Daarnaast is hij ook een van de initiatiefnemers van het Amsterdam Light Festival.