Waar kun je beter mosselen eten dan op een Salonboot in Amsterdam? Dat kan bij de Salonboot Avanti.

Amsterdam boot huren avanti mosselboot

 

Proef het seizoen: Zeeland en de mosselen, ofwel “het zwarte goud” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat mag u zeker niet missen.

Zeg het nou zelf! Wat is er nu in de zomer niets lekkerder dan al varend op de Amsterdamse grachten heerlijk Zeeuwse mosselen te eten. Bij de Salonboot Avanti kan dat vanaf Juni.  Gecombineerd met een heerlijk fris droog wit wijntje bereid op de klassieke Zeeuwse wijze. Het standaard arrangement  bedraagt 65,- voor 2 uur pp. En zijn er mensen bij die niet van mosselen houden, (dat kan) dan zetten ,wij de barbecue er naast aan en vullen wij de wensen apart aan.

Fruits de mer vaart salonboot amsterdam hurenHet mosselseizoen vangt in principe in Juli aan. Het begin van het seizoen hangt wel af van de conditie van de mossel. In Nederland houd men zich vaak aan het credo “mosselen eten als de R in de maand zit” Niet veel mensen weten  dat het mosselseizoen van begin Juli tot half April van het volgende jaar loopt. Je zou dus ook kunnen zeggen dat als de R in het seizoen zit, zijnde zomer, herfst, winter je mosselen kunt eten. Tegenwoordig het hele jaar dus.