Muziek, live aan boord van de Salonboot.

Ja dat kunnen we leveren. En maakt ook de hele sfeer. Meestal kun je een accordeonist inhuren (en die hebben we ook) maar de Avanti gooit er een schepje bovenop.

Want live muziek aan boord kan wel degelijk de sfeer bepalen. De Salonboot Avanti staat juist hierom bekend.  Het hoeft niet altijd hard. Als het maar past binnen de gelegenheid.

Wij hebben een aantal favorieten die we je zeker niet willen onthouden. Echte aanraders en vakmensen die al hun hele leven in het professionele metier zitten. Zij het een huwelijk, een bedrijfsfeest of een reunie. Deze mensen weten echt sfeer te zetten en die sfeer kunt u middels deze muziek zelf kiezen.

De opera boot van Amsterdam

  • Opera op een Salonboot in Amsterdam. Maak je rondvaart nog specialer met een serenade. Een echte aria. Operazangers zingen de meest prachtige Napolitaanse aria’s in Bel Cantostijl bij ons aan boord van de Salonboot Avanti. Beide tenoren zingen bij de Nederlandse Opera maar komen graag u een persoonlijke serenade brengen aan boord. Zo kunt u uw vriendin of vriend verrassen met een bijzonder aanzoek, zet uw collega’s in het zonnetje met deze persoonlijk verrassing of bezorg iemand een onvergetelijke verjaardag. Mooier en meer bijzonder kunnen we het niet maken. Neem contact met ons op en vertel ons wie deze bijzondere Italiaanse serenade verdient.

 

Onze accordeonisten.

De meest bekende accordeonisten van Amsterdam en ook de meest leuke.
Krijgt elke gezelschap “los”. Ja natuurlijk. Ongedwongen, gezellig en toch leuk. Voor bruiloft, familiedag, verjaardag, bedrijfsuitje of zomaar. Voor de lol! Muziek op aanvraag en zij spelen het.

Accordeonist Harry Lakenman

Accordeonist Vokko