Personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje en vergaderruimte. Een productpresentatie kan ook. Of wil jij je zakelijke contacten/klanten uitnodigen voor doen onvergetelijke vaart op de Amsterdamse grachten?  Dan ben je bij de Salonboot Avanti aan het juiste adres.  Kan op basis van een arrangement of ook op exclusief maatwerk. De boot is uitermate geschikt om te “mingelen” zodat je met iedereen in contact kunt komen tijdens de vaart. Bel ons gerust voor vragen. Wij hebben diverse arrangementen .

Jubileum
Verjaardag/ Jubileum

Jubileum

Bij een een verjaardag of jubileum vinden wij het belangrijk dat de sfeer aan de verwachtingen voldoet zo de gasten kunnen genieten van een heerlijk boottocht. Met de Salonboot avanti bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde vaart. Ons motto  is ook altijd : We verhuren geen boot. Wij creëren  sfeer en vermaak afgestemd en in overleg met u. Daarom is de Salonboot avanti een uitstekende feestlocatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over op het op deze wijze  van organisatie van zo een feest.

Salonboot Avanti is de huwelijks boot van Amsterdam Je huwelijk of bruiloft op een boot? Of huwelijksvervoer van locatie naar locatie? Wil je opgehaald worden bij het stadhuis (de Stopera)? Je feest of een diner aan boord terwijl je gezellig door de Amsterdamse grachten vaart? Het kan allemaal bij de Salonboot Avanti. Wij kennen vele locaties binnen de grachtengordel en kunnen u helpen met tips en tracks voor het organiseren van jullie belangrijkste dag.

Heel leuk om te doen. Een cruise met de Salonboot Avanti. Een borrelvaart, een dinner terwijl je langs de route kunt genieten van talloze lichtkunstwerken. Een “must see” tijdens de koude wintermaanden. En het leuke hiervan: u eigen schipper is initiatiefnemer geweest van dit festival en kan u daar dus veel over vertellen.

Boot huren met Koningsdag in Amsterdam. Ja Koningsdag. Wie wil er nu niet op een bootje varen. Wij hebben diverse boten rondvaren.Samen met je vrienden kun je bij ons een boot huren voor Koningsdag of te wel Kingsday. Wij regelen de dranken en eventueel de muziekapparatuur. Dan scheelt een boel gesleep met aandragen en opruimen. Met een biertje of wijntje of iets anders in de hand kusje toosten op de Koning.

De gaypride. Vol op zomerse gezelligheid. Altijd op de 1ste zaterdag van de maand augustus. Wilt u u eigen privé boot hebben om deze fantastische parade te aanschouwen dan neem contact met ons op. De Salonboot avanti heeft zijn eigen ligplaats langs de route. Prime location op de hoek Vijzelstraat Prinsengracht met natuurlijk alle voorzieningen aan boord.

Vaar mee op Sail Amsterdam 2020.  Vaar mee met de intocht of op alle andere dagen op de meer dan 100 jaar oude Salonboot Avanti. Een historische boot ingeschreven het register varend erfgoed.