Dinner Cruise Amsterdam

Dinner Cruise vanaf 10 personen

Een dinner aan boord. Wie wil dat nu niet? Bij ons kun je je relaties, vrienden laten genieten van een heerlijk lunch of diner tijdens een vaartocht door Amsterdam. Je kunt kiezen voor een van onze standaard arrangementen zoals een broodjes– dan wel lunchvaart, een Barbecuevaart of een Fruits de Mer Cruise. De Salonboot Avanti heeft alles in huis.

Maar je kan ook kiezen voor maatwerk. Eigenlijk is alles op de Avanti mogelijk. Zo hebben we ook mosseltochten, BiG Green Egg tochten en werken wij nauw samen met bekende cateraars. Kijkt u maar eens op onze catermogelijkheden. Van echte 3 gangen diners, warm op tafel uitgeserveerd of een running dinner. Dat betekent dat je van restaurant naar restaurant vaart voor een gerecht wat jezelf uit kan kiezen.

Vegetarisch, halal of andere aanpassingen bij onze dinner cruise? Bel en we lossen het op. 

Drie gangen menu, menu ala carte.

Stel je eens voor….. Je stapt op een van de mooiste boten van Amsterdam en maakt een rondvaart door de verlichte Amsterdamse grachten. Tijdens deze rondvaart kun je ala carte een menu uitkiezen dat bij je past. Tijdens onze Dinner Cruise in Amsterdam kijk je je ogen uit en kun je ook nog eens genieten van een heerlijk uitgeserveerd diner. Een heel bijzonder avondje uit in Amsterdam

Genieten van een Dinner rondvaart

Terwijl onze gastvrouwen het diner uitserveren geniet u van de pittoreske grachten van Amsterdam. En die worden er in de avond alleen nog maar mooier op. Er staan tijdens deze rondvaart maar liefst 3 gangen klaar waarbij rekening gehouden word met eventuele dieetwensen. Een dinner rondvaart staat garant voor een sfeervolle maar ook smaakvolle avond.

Kwaliteit

Gastvrijheid

Ambiance

Andere mogelijkheden dan een 3 gangen menu