Cabrio salonboot. Sloep of salonboot?

Ja dat is de vraag. De Avanti kun je onder alle weersomstandigheden huren. De boot is voorzien van een afneembaar dak en afneembare ramen en ook een verwarming. Dus eigelijk is het een cabrio boot. Dat heeft geen enkele andere Salonboot in Amsterdam en dat maakt deze boot zo uniek.

Salonboot Amsterdam huren met slecht weer overkapping dak dicht overspanning met ramen verwarming cabrioboot regengarantieSalonboot Amsterdam huren met slecht weer overkapping dak dicht overspanning met ramen verwarming cabrioboot regengarantieSalonboot Amsterdam huren met slecht weer overkapping dak dicht overspanning met ramen verwarming cabrioboot regengarantieSalonboot Amsterdam huren met slecht weer overkapping dak dicht overspanning met ramen verwarming cabrioboot regengarantie

Overdekte boot te huur met overkapping

In de volle zomer kan het een “open sloep” zijn zonder overkapping. Een echt cabrio dak dus. U vaart altijd droog en dat kunnen maar heel weinig sloepen.

Dat komt omdat deze boot dan volledig open gevaren kan worden. En zou het even gaan regenen dan zit het dak, de overkapping er binnen twee minuten weer op. Dat zelfde geld voor de zijramen. Er is nergens een Salonboot in Amsterdam die zo als open sloep kan huren met een overkapping erop en voorzien van alle mogelijkheden.

In de winter vaart de Salonboot volledig gesloten en is de overkapping gesloten en natuurlijk de verwarming aan.

Boot met verwarming

De verwarming gaat aan als het koud word en mocht het dan toch opeens toch nog lekker warm worden  dan kunnen een paar ramen zo open gemaakt worden. Fluitje van een cent. Overigens hoeven die niet allemaal open. Gewoon een paar, voor degene die dat lekker vinden en kunnen degene die warm willen blijven toch ook dat warme gevoel behouden achter de ramen.

 

Boot met regengarantie

Ja dat kun je wel zeggen. Het dak gaat dus gewoon dicht als het begint te regenen. De meeste boten kunnen in Amsterdam zo niet gevaren worden. En als je dus een open boot of sloep geboekt hebt dan zit je dus met een probleem want niemand wil zijn gasten nat laten worden.

Wilt u met ons meevaren en de Avanti huren dan kunt u onze gegevens vinden op de contactpagina of vraag een offerte aan.

Of anders bel ons op 06-22197287.