Buffet aan boord

Heerlijk varen op de Salonboot Avanti met een buffet aan boord. Ideaal als u bijvoorbeeld zelf wil kiezen met wie u wil praten aan boord. U zit niet gebonden aan een vaste tafelplek. U kunt zitten of staand genieten van Amsterdam terwijl u van een heerlijke maaltijd geniet. Afhankelijk van het aantal personen dat meevaart bekijken wij welke salonboot het meest geschikt zal zijn. Bekijk eens een het overzicht van onze schepen om een indruk te krijgen.

Onze buffetten worden met dagverse producten gemaakt en onze leveranciers zijn met zorg uitgekozen.  Middels klassieke chafing dishes (warmhouders) word het eten uitgeserveerd aan boord. Wij hebben de volgende selectie van buffetten aan boord. Een tapas buffet, een Indonesich buffet, een pasta /Italiaans buffet en een Hollands stampot buffet.

Buffetten aan boord

Tapas Buffet

Tapas Buffet

Stamppot buffet

Stamppot buffet

Bijzondere eetwensen, allergie, dieet of glutenvrij

Dat is bij Rederij Prinsensgracht allemaal mogelijk. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn dan kunnen wij onze cateraars vragen om hier rekening mee te houden. De gerechten worden dan apart bereid zodat er met de wensen rekening gehouden word en dat mensen optimaal kunnen genieten aan boord.

Prijzen op maat of in arrangementsvorm (all-inclusive)

De prijzen van de buffetten gaat per persoon en betreft alleen het buffet zelf. De huur van de boot , de drankjes aan boord en eventuele extra’s komen hier dus nog bij. Heeft u liever een all-inclusive prijs per persoon, dan neem eens een kijkje op onze arrangementen pagina. ook daar hebben we een aantal keuzes staan.