Een Salonboot huren

Mooiste Salonboot van Amsterdam

Ja het is weer voorjaar en de Salonboot Avanti is weer klaar voor het nieuwe seizoen. Net terug van de scheepswerf, waar ze een verfrissende schilderbeurt heeft gehad, ligt ze te trappelen op haar ligplaats in Amsterdam om weer van start te gaan.  In onze ogen is de Salonboot Avanti de leukste boot van Amsterdam. Hier kun je een salonboot huren met ambiance en style.

Salonboot Avanti huren in Amsterdam gelegenheden blok

Waarom u de Salonboot Avanti zou moeten huren?

Je kunt overal een salonboot huren. Dat probeer ik hier uit te leggen.

  • Oorspronkelijk voer de Salonboot Avanti als behoudorganisatie in Amsterdam. Het eigendom was in handen van een stichting die zich inzette voor het behoud van dit schip met een enorme geschiedenis. Door beleidsverandering van de gemeente Amsterdam kon de Stichting zijn passie niet meer uitdragen en is de Salonboot in 2015 toegevoegd aan de rondvaartbranche.  Gebouwd in 1909. Maar haar voormalige karakter en instelling ging niet verloren en kunt u terugvinden in het personeel van deze Salonboot. Dit is geen standaard rondvaartboot.
  • Het motto van deze rederij is dan ook: we verhuren geen boot maar verzorgen sfeer met een eerbetoon aan de geschiedenis.
  • Salonboot Avanti op de Amsterdamse grachten bij cafe "Het Smalle"
  • Een salonboot huren met kroonluchters in Amsterdam. Uniek!
  • Deze boot heeft in zijn klasse de scherpste tarieven van Amsterdam
  • Bij ons is geen regengarantie nodig. U betaald wellicht iets meer dan een standaard sloep maar bij ons vaart u in geval van slecht weer in ieder geval droog en warm. Binnen twee minuten kan alles open gegooid worden en vaart u volledig open. Geen enkele Salonboot in Amsterdam heeft dat.
  • Voor de rest draait het allemaal om sfeer. Sfeer en nog eens sfeer die wij samen met kunnen maken. Uitgebreid overleg voor de vaart is dan ook van eminent belang.
  • Wij hebben vele arrangementen voor u klaar staan. Dit zijn wel de standaard arrangementen maar van alles kan afgeweken worden en op maat afgestemd worden.
  • En last but not least! De Salonboot Avanti heeft sinds kort zijn eigen restaurant in de Gouden Bocht. Eerst lekker varen en daarna heerlijk aan tafel.

Wij verhuren geen boot, wij verkopen sfeer

afbeelding home 1

Wij wensen iedereen een goed nieuw heerlijk en warm vaarseizoen toe en hopen u snel te verwelkomen op de Salonboot Avanti