Boot huren tijdens de Gay Pride in Amsterdam

Ja de Gay pride, of gay parade in Amsterdam komt er weer aan. Altijd weer op de eerste zaterdag van de maand augustus. Hierbij weer een terugblik op de editie 2014. Het was weer spectaculair op de Avanti de afgelopen jaren.  En natuurlijk vooral druk. Deze boot heeft al vele jaren meegevaren als deelnemer aan de  Gaypride. Met steeds weer fantastische aankleding en superleuk gezelschap. Datum: zaterdag 3 augustus 2019

Thema 2019: Remember the past, create the future

Dit jaar herdenken ze de Stonewall rellen die 50 jaar geleden uitbraken in New York.  Deze rellen worden gezien als scheidslijn, als het ontstaan van de LHBT beweging.

Een jaar later werd de eerste Pride Parade in New York gehouden.

Boot huren om mee te varen op de  Gay pride

Salonboot avanti heeft al jaren ervaring met het verhuren van boten tijdens de parade. Ben u op zoek naar een veilige boot? Die voldoet aan de eisen van de Gaypride organisatie. Een boot met en kapitein met “groot vaarbewijs”? Wilt u advies met aankleding en geluid? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Gaypride boot huren gay pride gay parade amsterdamGayparade boot huren met gaypride amsterdam mooiste gaypride boot ooit Gay pride en gayparade te amsterdam boot huren

Een aantal redenen waarom u een boot voor de gaypride bij ons zou moeten huren. Volgens onze opdrachtgevers zijn dit de top 4 belangrijkste redenen om voor een gaypride boot te kiezen zijn:

  1. Veiligheid staat voorop: Vakbekwaam personeel, Schipper “groot vaarbewijs”, Aparte boordmanager met assistenten, EHBO kit + brandblusser, veilige constructies en brandvertragende materialen. Direkte communicatie met organisatie
  2. Ontzorgend: Wij nemen u veel uit handen. Verplichtte schippers- en deelnamemeeting! Doen wij voor u samen overleg. Checks veiligheid door organisatie! Nemen wij voor u uit handen. Extra veiligheid! Naast de verplichte hbo kit en brandblusser kunnen wij extra’s toevoegen aan de veiligheid zoals extra  EHBO kisten maar ook zaken als AED of medewerker BHV. 
  3. Full service: Hoe wilt u de boot regelen? De opbouw mag u zelf doen (natuurlijk onder onze supervisie vwb veiligheid) maar u kunt het ook door ons laten uitvoeren of het laten uitbesteden. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met toeleveranciers waarbij inkoopvoordelen maar ook logistiek winst te halen valt. Een en ander kan natuurlijk aaltijd in overleg.
  4. Flexibel: We maken duidelijke afspraken met u en garanderen dat eea op tijd geleverd worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u last minute toch nog een verandering, een aanpassing wil doorvoeren. En we gaan ons best doen om dat te realiseren.

 

Wilt u wat meer in het detail gaan  vwb deelname en eisen aan het meedoen van de Gay pride dan is het wellicht handig om even bekijken naar de eisen op de site van de Pride Amsterdam 

Boot Huren langs de gracht

Salonboot Avanti verhuurt diverse schepen om langs de kant te liggen op de Prinsengracht. Van 12 tot 100 personen en natuurlijk verhuren wij boten altijd met toilet. Een onmisbaar iets! Een wc tijdens de pride tot je directe beschikking. Als onze schepen zijn gekeurd en voorzien van alle veiligheidseisen.  Wij hebben de beste locaties langs de route. Prime locations. Je mag de boten zelf aan komen kleden. Natuurlijk in overleg met ons en vraag ons gerust om advies want wij varen al jaren mee in de parade en hebben zelf redelijk wat faciliteiten, zoals generatoren, om het event voor jullie compleet te maken. Uiteraard met toilet.

Wil je de een boot huren dan neem gerust contact met ons op. Zakelijk of privé. Wellicht is de Salonboot Avanti of andere boten nog niet bezet en zijn er mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Gaypride boot huren amsterdam

Een salonboot huren tijdens de Gay Pride

Een boot huren op de eerste zaterdag van Augustus tijdens de gayparade is geen makkelijke zaak. De vraag naar boten is op die dag enorm. Tijdens de parade varen er ongeveer 60 tot 80 boten mee maar langs de kant liggen duizenden sloepen en boten om het feest mee te vieren.

De gaypride of gayparade is naast Koningsdag een van de massaal bezochte evenementen in onze hoofdstad. Het is volop zomer, het weer kan fantastisch zijn en er is echt iets te zien. Vaak met heel mooi uitgedoste aangeklede boten en sfeervolle muziek. En natuurlijk ook met een hele mooie duidelijke boodschap.

Een paar tips wil je er per boot bij zijn op dit evenement.

  • Zorg er goed voor dat de schipper niet drinkt. Regel een BOB want er word strikt op gecontroleerd door Waternet en Politie
  • Zorg dat er een toilet aan boord of in de buurt is.
  • Wees op tijd met je boot in de gracht anders loop je de kans dat je je boot nergens meer kan afmeren.
  • En respecteer de Parade. Bouw niet een giga muziekinstallatie op je boot voor je eigen feestje