Amsterdam Light Festival, een belevenis

Preview Amsterdam Light Festival

Het Light Festival in Amsterdam

Van 29 november 2018 tm 20 januari 2019 vindt de 7de editie van het Amsterdam Light Festival weer plaats in de Amsterdamse grachtengordel. In de binnenstad vertonen vele lichtkunstenaars hun talenten met lichtkunstwerken. Thema dit jaar: “The medium is de message” Wij maken een luxe rondvaart langs de verlichte vaarroute genaamd “Water Colors” langs al deze kunstwerken. Wij kunnen niet wachten tot de lichtjes in Amsterdam weer aangaan.

Ben jij opzoek om een boot te huren voor het lichtfestival in Amsterdam? Neem dan nu contact op met Salonboot Avanti!

Onze Amsterdam Light Festival arrangementen

Arrangement Borrelvaart

Luxe borrelcruise langs de route van het light festival. We varen 1,5 uur langs de verlichte kunstwerken van het lichtfestival. Een route op maat waarop je de lichtjes het best kunt beleven. Een gids aan boord zal het lichtfestival toelichten. Open bar en wat nootjes erbij. Eventuele hapjes zijn apart te bestellen.

1,5 uur varen met drankjes

Vanaf 39,50 per persoon

Arrangement buffetcruise

We hebben dit jaar twee  soorten unieke winterse warme buffetten voor een cruise langs het light festival.  Ook met dieetwensen houden wij rekening. De duur van de vaart bedraagt 2 uur  met een mooie route langs alle lichtjes van het festival. Beste manier om met je gasten het lichtfestival te bekijken.

2 uur varen met buffet naar keuze

Vanaf 58,- per persoon

Arrangement Dinner Cruise

Een prachtige dinner cruise, die speciaal is samengesteld, voor gasten die uitgebreid willen dineren tijdens een rondvaart van het Light Festival. Wij hebben een prachtig gedekte tafel met kroonluchters.Een uitgeserveerd 3 of 4 gangen menu langs de lichtjes. Vanaf 2,5 uur vaartijd afhankelijk van menukeuze.

2,5 uur varen met 3 of 4 gangen Diner

Vanaf 99,- per persoon

Countdown voor het Light Festival 

Thema dit jaar : The medium is the message 

2018/11/29 16:51:51

Arrangement voor een Amsterdam Light Festival rondvaart

Ja wij hebben diverse arrangementen beschikbaar. Maar het belangrijkste is de sfeer aan boord. De Salonboot Avanti doet dit al vele jaren op eigen manier. Naast een uitleg over het thema van het jaar krijgt u ook apart uitleg bij elk lichtkunstwerk. Zowel in het Nederlands dan wel, indien nodig in het Engels. Dat zit er bij elk arrangement in verwerkt. Bij elk lichtkunstwerk kiezen wij naast de uitleg een passend ofwel grappig muziekstuk. En dat is elk jaar weer een groot succes. Met een kwinkslag en een lach.

 

Ben jij opzoek om een arrangement of een  boot te huren voor het lichtjesfestival? Neem dan nu contact op met Salonboot Avanti!

Tijdens een rondvaart van het Light Festival in Amsterdam kun je heerlijk genieten van alle mooie lichtjes en een heerlijke warme kop chocolademelk of gluhwein

Rondvaart Amsterdam Light Festival

  • Maak een rondvaart op het lichtfestival met een prachtige aangeklede warme salonboot met natuurlijk een gezellige schipper
  • Vriendelijke hostesses/gids aan boord
  • Keuze uit 3 all-inclusive arrangementen. Van een borrelboot tot een uitgeserveerd 3-gangen diner
  • Onbeperkt bier, gluhwein, wijn en frisdrank mogelijkheden tijdens de rondvaart
  • Vanaf 39,50 per persoon inclusief btw en inclusief toeristenbelasting
  • Vanaf 15 personen tm 45 personen, afhankelijk van het arrangement

Een rondvaart met de boot Avanti op het lichtfestival is een beleving en ideaal voor een bedrijfsuitje of om u collega’s of uw zakenrelaties uit te nodigen en zo te bedanken voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Ook op maat gemaakte rondvaarten zijn bij ons mogelijk.

Nieuws Amsterdam Light Festival

De Salonboot Avanti houd u via de nieuwsbrief en onze sociale media op de hoogte van de ontwikkelingen  rondom het Amsterdam Light Festival 2018-2019.

Het Light Festival  2017-2018 heeft maar liefst 900.000 bezoekers uit binnen en buitenland getrokken. Het Light Festival was daarmee een ongekend succes.  Wij zijn blij dat dat veel mensen aan boord van allerlei schepen hebben kunnen genieten van dit winterse lichtjes langs de Amsterdamse grachten.

Het word dit jaar alweer de zevende  editie van het winterse lightfestival in Amsterdam.  De historische binnenstad  zal ruim vijftig dagen het sfeervolle decor zijn van het internationaal lichtfestival.Het gebruik van lichtjes tovert de binnenstad van Amsterdam om tot een waar spektakel.

In de stad zullen verschillende inspirerende sculpturen, projecties en installaties te zien zijn van hedendaagse (inter)nationale licht kunstenaars. Ook dit jaar is er weer een vaarroute die jmiddels en rondvaart je langs de lichtkunstwerken op de grachten en Amstel voert .Ook de Salonboot Avanti zal weer geheel in stijl van dit Festival aangelicht worden. Ook wij versieren de boot dit jaar met mooie lichtjes.

Voor de zevende  editie van het lichtfestival 2018-2019 hebben we verschillende standaard arrangementen.

Boek nu of neem contact met ons op voor een Amsterdam light festival rondvaart.

Maar we kunnen natuurlijk de rondvaart ook op maat maken. Bel of mail ons dan even

06-22197287  of info@deavanti.nl

Amsterdam Light festival

Het initiatief/oprichter van Amsterdam Light Festival

De initiafnemer van dit festival is uw eigen schipper. In 2009 heeft Vincent Horbach het gevoel dat er meer zou moeten gebeuren in Amsterdam gedurende de winter. Samen met Henk Jan Buchel organiseren zij de Christmas Canal Parade met de bedoeling dit uit te laten groeien tot een grootst festival. In 2010 wordt onder hun leiding deze Parade uitgebreid onder de nieuwe naam “Winter Magic Amsterdam”. Het eerste kunstwerk ziet het “licht”. De Magere Brug word 3 weken lang artistiek uitgelicht en het idee voor het LichtFestival Amsterdam is geboren. De rondvaartboten mogen dan voor de eerste keer kunstzinnig uitgelicht rondvaren.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van het Amsterdam Light Festival? Hier vind u het hele verhaal.