Amsterdam Light Festival, een belevenis

Amsterdam Light Festival, een belevenis

Van 30 november 2017 tm 21 januari 2018 vindt de 6de editie van het Amsterdam Light Festival weer plaats in de Amsterdamse grachtengordel. In de binnenstad vertonen vele lichtkunstenaars hun talenten met lichtkunstwerken. Wij varen de gehele vaarroute genaamd “Water Colors” langs al deze kunstwerken.

Ben jij opzoek om een boot te huren voor het Amsterdam Light Festival? Neem dan nu contact op met Salonboot Avanti!

Rondvaart Amsterdam Light Festival

  • Huur van een prachtige aangeklede warme boot met natuurlijk een gezellige schipper
  • Vriendelijke hostesses/gids aan boord
  • Keuze uit 5 all-inclusive arrangementen. Van een borrelboot tot een uitgeserveerd 3-gangen diner
  • Onbeperkt bier, gluhwein, wijn en frisdrank mogelijkheden tijdens de vaart
  • Vanaf 39,50,- per persoon inclusief btw en exclusief toeristenbelasting
  • Vanaf 15 personen tm 45 personen, afhankelijk van het arrangement
  • Ook losse individuele tickets zijn beschikbaar.

Een rondvaart met de boot Avanti is een beleving en ideaal voor een bedrijfsuitje of om u collega’s of uw zakenrelaties uit te nodigen en zo te bedanken voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Ook op maat gemaakte vaarten zijn bij ons mogelijk

Arrangement Amsterdam Light Festival

Ja wij hebben diverse arrangementen beschikbaar. Maar het belangrijkste is de sfeer aan boord. De Salonboot Avanti doet dit al vele jaren op eigen manier. Naast een uitleg over het thema van het jaar krijgt u ook apart uitleg bij elk lichtkunstwerk. Zowel in het Nederlands danwel, indien nodig in het Engels. Dat zit er bij elk arrangement in verwerkt. Bij elk lichtkunstwerk kiezen wij naast de uitleg een passend ofwel grappig muziekstuk. En dat is elk jaar weer een groot succes. Met een kwinkslag en een lach.

Het Amsterdam Light Festival  2016-2017 heeft maar liefst 840.000 bezoekers uit binnen en buitenland getrokken. Het Licht Festival was daarmee een ongekend succes.  Wij zijn blij dat dat veel mensen aan boord van allerlei schepen hebben kunnen genieten van dit winterse lichtfeest langs de Amsterdamse grachten.

Ben jij opzoek om een boot te huren voor het Amsterdam Light Festival? Neem dan nu contact op met Salonboot Avanti!

Nieuws Amsterdam Light Festival

De Salonboot Avanti houd u via de nieuwsbrief en onze sociale media op de hoogte van de ontwikkelingen  rondom het Amsterdam Light Festival 2017-2018.

Het word dit jaar alweer de zesde  editie van het winters lichtfeest voor iedereen. De historische binnenstad van Amsterdam zal ruim vijftig dagen het sfeervolle decor zijn van het internationaal licht festival.

In de stad zullen verschillende inspirerende sculpturen, projecties en installaties te zien zijn van hedendaagse (inter)nationale licht kunstenaars. Ook dit jaar is er weer een vaarroute die je meeneemt langs de kunstwerken op de grachten Amstel.Ook de Salonboot Avanti zal weer geheel in stijl van dit Festival aangelicht worden.

Voorde zesde editie van het Amsterdam Light Festival 2017-2018 hebben we verschillende standaard arrangementen.

Maar we kunnende natuurlijk ook op maat maken. Bel of mail ons dan even

06-22197287  of info@deavanti.nl

initiatiefnemer initiatief geschiedenis Amsterdam Light festival

Het initiatief/oprichter van Amsterdam Light Festival

De initiafnemer van dit festival is uw eigen schipper. In 2009 heeft Vincent Horbach het gevoel dat er meer zou moeten gebeuren in Amsterdam gedurende de winter. Samen met Henk Jan Buchel organiseren zij de Christmas Canal Parade met de bedoeling dit uit te laten groeien tot een grootst festival. In 2010 wordt onder hun leiding deze Parade uitgebreid onder de nieuwe naam “Winter Magic Amsterdam”. Het eerste kunstwerk ziet het “licht”. De Magere Brug word 3 weken lang artistiek uitgelicht en het idee voor het Amsterdam Light Festival is geboren. De rondvaartboten mogen dan voor de eerste keer kunstzinnig uitgelicht rondvaren.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van het Amsterdam Light Festival? Hier vind u het hele verhaal.