Vaartijden Amsterdam Light Festival met de Salonboot Delphine

Van 29 nov 2018 – 20 jan 2019

  • 17:00 uur
  • 18:30 uur
  • 20:15 uur
  • 21:30 uur

Prijzen Arrangement met de Salonboot Delphine

  • 1-4 passagiers: 340 euro voor de salonboothuur, incl BTW, incl hapjes, incl gluhwein en non-alcoholische drankjes (alcoholische drankjes apart afrekenen)
  • 5-8 passagiers: 350 euro voor de salonboothuur, incl. BTW, incl gluhwein en non-alcoholische drankjes (alcoholische drankjes apart afrekenen)
  • 9-12 passagiers: 400 euro – voor de salonboothuur, incl. BTW, iincl gluhwein en non-alcoholische drankjes (alcoholische drankjes apart afrekenen)
  • Alcoholische drankjes per fles: (cava, prosecco, witte wijn, rode wijn = 23 euro, champagne 65 euro, bier 3 euro)

Opstap bij het restaurant TisFris, St-Antoniebreestraat 142

De private boat tour tijdens de 7e  editie van het Amsterdam Light Festival:

Voor de zevende maal zijn de Lights On in Winter Amsterdam. Van 28 november 2018 tot 20 januari 2019 is de stad Amsterdam verlicht door de kunstenaars van het Amsterdam Light Festival.

Een kunstroute van 75 -90 minuten. In een private setting: kleine luxe, overdekte en verwarmde salonboot voor tot 10-12 personen. Knus met een kleine groep door de grachten stromen en de lichten volgen.

Stap aan boord van de kleine salonboot, neem een glas warme wijn en nestel je in de warme dekens en kussens. De route gaat via het Oosterdok , de Herengracht via de Singel terug naar de opstapplaats.  Onderweg zijn er een twintigtal lichtsculpturen te bewonderen en varen wij als extra terug via de fraai verlichte Singel in plaats van het Centraal Station . De schipper/gids zullen uitleg geven bij ieder kunstobject.

Op en afstapsteiger Amsterdam Light FestivalOnze kleine salonboot vertrekt vanaf de Zwanenbrugwal in het Centrum van Amsterdam. De Zwanenburgwal is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op de fiets of met de auto.Voor het geval u te vroeg aanwezig bent of nog wilt schuilen kunt u wachten bij restaurant TisFris, St-Antoniebreestraat 142.